A Politika fontos, de most nem csinálunk pénzt belőle

Valószínűleg az idei kampány lesz a legnagyobb az eddigi magyar történelemben ami a médiavásárlásokra elköltött pénzt illeti. Mi mégis úgy döntöttünk, hogy a Betone Network podcast portfóliójában, ezúttal nem adunk teret a politikai hirdetéseknek. 

2018-ban elhatároztuk, hogy egy fenntartható podcast médiapiacot hozunk létre. Azóta építjük és védjük ezeket a tartalmakat. Jól tudjuk, hogy hallgatók nélkül nincsen népszerű podcast és a népszerű műsorokban megjelenő hirdetők elmaradásával a folyamatos tartalomgyártás is elképzelhetetlen. Magyarán hiszünk a hirdetői modellben és látjuk a kölcsönös hasznot mindenki szempontjából. 

Ugyanakkor, 2022-ben meghagyjuk a Betone Network podcastokat a nyugalom szigetének. Hogy azok akik már telítődnek a politikai hirdetésektől, itt megtalálják a minőségi tartalmakat amelyek feldobják, edukálják, vagy éppen elgondolkodtatják őket. 

Szóval most a politikai hirdetések helyett bízunk benne, hogy a márkák lesznek azok, akik hozzájárulnak a podcastereink kiváló tartalmainak előállításához. Megjelenési módokról itt olvashatsz.